Vyniotinis su kreminiu sūriu ir kumpiu🧀🥪🥰

keto vyniotinis su suriu ir kumpiu

Sūrio ir kumpio vyniotinio pagrindui reikės:

  • 15g gysločio luobelių miltų/maltų
  • 120g 9% riebumo varškės (naudojau mažo grūdėtumo-šlapesnę)
  • 4M dydžio kiaušinių
  • 2 skiltelių česnako pusės arabtinio šaukštelio druskos kitų mėgstamų prieskonių

Įdarui reikės:

  • 130g kiaulienos kumpelio
  • 180g kreminio sūrio (Philadelphia, Rasa ar pan.)

Eiga:

  1. Baltymus atskiriame nuo trynių. Baltymus išplakame iki standžių putų.
  2. Trynius sumaišome su varške, įtarkuojame česnakus, suberiame druską ir prieskonius.
  3. Į varškės masę įmaišome plakatus baltymus, iš lėto maišydami suberiame ir gysločio luobeles.
  4. Kepimo skardos dugną padengiame kepimo popieriumi. Pilame tešlą. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180laipsnių, apie 20min, kol sutvirtėja (kepimo laikas labia priklauso nuo orkaitės, atidžiai stebėkite). Iškepusį biskvitą atvėsiname, kelis kartus pabandome susukti.
  5. Ant gauto biskvito tepame kreminį sūrį, o ant jo dėliojame kumpio griežinėlius.
  6. Standžiai susukame ir paliekame šaldytuve bent pusvalandžiui.
  7. Supjaustome gautą vyniotinį.

Viso gauname 7 porcijos keto vyniotinio, kurių kiekviena svoria apie 70g ir turi 174kalorijų, 13g riebalų, 11g baltymų, 2g angliavandenių.

Skanaus!

 

Kitus ketogeninei mitybai tinkamų užkandžių receptus galite rasti čia

 

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą