Varškės desertas su želė guminukais🍵🧁🍭

Desertai

zele guminukai be cukraus

Keto varškės desertui su guminukams paruošti reikės:

  • 330g 9proc.varškės;
  • 85g maskarponės;
  • 30g 35proc. grietinėlės;
  • 50g migdolų pieno;
  • 1.a.š. vanilės ekstrakto;
  • Pasirinkto saldiklio pagal skonį;
  • 50g želatinos;
  • Ko nors, kuo suteiksite želatinai skonį. Pati naudojau raudoną arbatą su monk fruit, ir įvairius praskiestus keto tinkančius sirupėlius. Viso trys skoniai. Sekantį kartą bandysiu su flavor frops iš myprotein, teko girdeti, kad jie skanūs 🙂
Virtuvės prietaisai, kurių prireiks:
  • Trys puodeliai;
  • Virdulys;
  • Blenderis;
  • Silikoninės formelės (pvz. 7vnt keksiukų formelių, nors galima naudoti ir vieną didelę).
Eiga:
  1. Varškę, maskarponę, grietinėlę ir migdolų pieną sutriname blenderiu. Triname tol, kol gauname vientisą konsistenciją. Jeigu reikia, galite įpilti daugiau migdolų pieno. Tirštumas turi būti kaip grietinės. Įpilame vanilės ekstraktą, sudedame saldiklį. Gautą kremą paliekame šaldytuve.
  2. Pasiruošiame 3 puodelius. Į kiekvieną iki daug maž pusės pripilame verdančio vandens. Į kiekvieną puodelį dedame po 15g želatinos ir pasirinktą skonį suteikiantį priedą. Gerai išmaišome ir paliekame per naktį sustingti.
  3. Sustingusią želė supjaustome kubeliais.Dedame į silikoninę formą.
  4. Pripilame pusę puodelio verdančio vandens. Jame išmaišome ir ištirpiname 20g želatinos. Truputį atvėsus, lengva srovele, pilame į varškės kremą ir gerai išmaišome.
  5. Kremą pilame ant želė gabaliukų, vis pridėdami jų daugiau. Paliekame 2-3h šaldytuve, kol sustings.

Viso gavosi 7 porcijos, kurių kiekvienos maistinė vertė: 135kcal, 11g riebalų, 8g baltymų, 1g angliavandenių. 
Jeigu valgytumėte daugiau negu vieną porciją, žinokite, kad viso patiekalo maistinė vertė: 942kcal, 76g riebalų, 58g baltymų ir 7g angliavandenių.

Egle KetoAvocado

KetoAvocado 

Jei jums patiko šis receptas ir norėtumėte jį matyti savo mitybos plane, kviečiame užpildyti anketą individualaus mitybos plano sudarymui:

 


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą