Keto trupininis pyragas 🥧🥑🍓

Desertai Tortai

Trupininis keto pyragas su braškių uogiene

Pasiilgote trupininio pyrago? Mes taip pat! Šis pyragas buvo kurtas iš trupininio ir draugystės pyragų recepto, pagardintas keto braškių džemu. Jeigu esate saldumynų mėgėjai, šį pyragą gaminkite iš recepte pateiktų kiekių, nes išeiga net 20 porcijų!

Jei norite įsigyti šiame pyrage naudojamų produktų, kreipkitės į mane facebook paskyroje, nuoroda čia.

Reikės:

Tešlai:

  • 300 g migdolų miltų
  • 150 g malto saldiklio (naudojau eritritolį)
  • 50 g bambukų miltų
  • 10 g kepimo miltelių
  • 1 a.Å¡ ksantano gumos
  • 3 kiauÅ¡inių
  • 300 g kambario temperatÅ«ros sviesto
  • 300 g kambario temperatÅ«ros grietinės (naudojau 30% riebumo)

Braškių uogienei:

  • 400 g braÅ¡kių
  • 50 g malto saldiklio

Varškės įdarui:

  • 400 g 15% riebumo varÅ¡kės
  • 3 kiauÅ¡inių
  • 100 g malto saldiklio

Eiga:

  • Biskvito gaminimas:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukam su maltu saldikliu (150 g) tada po vieną įsukame 3 kiaušinius, įmaišome grietinę.
  2. Pabaigoje beriame migdolų miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ksantano guma, druska.
  3. Tešlą daliname pusiau, aš vieną pusę palikau truputį didesnę. Vieną dalį dedame į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi. Likusią tešlą dedame į šaldytuvą.
  4. Kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai pagelsta.
  5. Išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti. Kol vėsta, pasidarome braškių uogienę ir varškės įdarą.       
  • BraÅ¡kių uogienės gaminimas :
  1. Braškes supjaustome gabalėliais ir dedame į puodą. Suberiame 50 g malto saldiklio ir kaitiname 10 minučių
  2. Pravėsusią uogienę užtepame ant iškepusio biskvito.
  • VarÅ¡kės įdaro gaminimas :
  1. Į dubenį dedame varškę, 3 trynius, 100 g malto saldiklio ir labai gerai išmaišome. Pabaigoje įmaišome iki standumo išplaktus 3 baltymus.
  2. Sukrečiame paruoštą varškę, išlyginame paviršių.
  • Trupinių ruoÅ¡imas :
  1. Išimame likusią tešlą iš šaldytuvo. Dedame ant bambuko miltais pabarstyto paviršiaus ir minkome tešlą kol pradės darytis trupiniai.
  2. Gautus trupinius tolygiai suberiame ant varškės sluoksnio.
  • ParuoÅ¡tą pyragą dedame į  180C įkaitintą orkaitę. Kepame apie 40 minučių kol gražiai pagels.

 

Visame pyrage yra 20 porcijų po 117 gramų.

Vienoje porcijoje yra 319 kcal, 29.4 g riebalų, 8.9 baltymų, 4.4 g angliavandenių, 6.5 g skaidulinių medžiagų

Visame pyrage yra 6380kcal, 588 g riebalų, 178 g baltymų, 88 g angliavandenių, 130g skaidulinių medžiagų

 

Skanaus !

Jei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su jais!

 

 

Kitus keto mitybai tinkančių desertų receptus galite rasti čia.

Jeigu norėtumėte šio bei panašių ketogeninės dietos receptų savo dienos racione - KetoAvocado siūlo užsisakyti individualų mitybos planą pagal anketą ir į visus Jūsų pageidavimus bus atsižvelgta


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą