Keto trupininis pyragas 🥧🥑🍓

Desertai Tortai

Trupininis keto pyragas su braškių uogiene

Pasiilgote trupininio pyrago? Mes taip pat! Šis pyragas buvo kurtas iš trupininio ir draugystės pyragų recepto, pagardintas keto braškių džemu. Jeigu esate saldumynų mėgėjai, šį pyragą gaminkite iš recepte pateiktų kiekių, nes išeiga net 20 porcijų!

Jei norite įsigyti šiame pyrage naudojamų produktų, kreipkitės į mane facebook paskyroje, nuoroda čia.

Reikės:

Tešlai:

  • 300 g migdolų miltų
  • 20 lašų Monkfruit saldiklio
  • 50 g bambukų miltų
  • 10 g kepimo miltelių
  • 1 a.Å¡ ksantano gumos
  • 3 kiauÅ¡inių
  • 300 g kambario temperatÅ«ros sviesto
  • 300 g kambario temperatÅ«ros grietinės (naudojau 30% riebumo)

Braškių uogienei:

  • 400 g braÅ¡kių
  • 10 lašų Monkfruit saldiklio 

Varškės įdarui:

  • 400 g 15% riebumo varÅ¡kės
  • 3 kiauÅ¡inių
  • 15 lašų Monkfruit saldiklio

Eiga:

  • Biskvito gaminimas:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukam su Monkfruit lašais, tada po vieną įsukame 3 kiaušinius, įmaišome grietinę.
  2. Pabaigoje beriame migdolų miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ksantano guma, druska.
  3. Tešlą daliname pusiau, aš vieną pusę palikau truputį didesnę. Vieną dalį (didesnę) dedame į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi. Likusią tešlą dedame į šaldytuvą.
  4. Kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai pagelsta.
  5. Išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti. Kol vėsta, pasidarome braškių uogienę ir varškės įdarą.       
  • BraÅ¡kių uogienės gaminimas :
  1. Braškes supjaustome gabalėliais ir dedame į puodą. Įlašiname Monkfruit saldiklio ir kaitiname 10 minučių.
  2. Pravėsusią uogienę užtepame ant iškepusio biskvito.
  • VarÅ¡kės įdaro gaminimas :
  1. Į dubenį dedame varškę, 3 trynius, įlašiname 15 lašų Monkfruit saldiklio ir labai gerai išmaišome.
    Kiaušinių baltymus išplakame atskirame inde iki standžių putų. Juos įmaišome į varškės - trynių masę.
  2. Sukrečiame paruoštą varškę ant iškepusio ir ataušusio pyrago pagrindo, išlyginame paviršių.
  • Trupinių sluoksnio ruoÅ¡imas :
  1. Išimame likusią tešlą iš šaldytuvo. Dedame ant bambuko miltais pabarstyto paviršiaus ir minkome tešlą kol pradės darytis trupiniai, jeigu reikia pridedame daugiau bambuko miltų.
  2. Gautus trupinius tolygiai suberiame ant varškės sluoksnio.
  • ParuoÅ¡tą pyragą dedame į  180C įkaitintą orkaitę. Kepame apie 40 minučių kol gražiai pagels.

 

Visame pyrage yra 20 porcijų po 117 gramų.

Vienoje porcijoje yra 319 kcal, 29.4 g riebalų, 8.9 baltymų, 4.4 g angliavandenių, 6.5 g skaidulinių medžiagų

Visame pyrage yra 6380kcal, 588 g riebalų, 178 g baltymų, 88 g angliavandenių, 130g skaidulinių medžiagų

 

Skanaus !

Jei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su jais!

 

 

Kitus keto mitybai tinkančių desertų receptus galite rasti čia.

 



Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


  • „Inga“ platformoje „“

    Skaniai atrodo, bandžiau kepti, viską dariau pagal receptą, ir gavosi košė, kurią visą teko išmesti. Gaila sunaudotų produktų…


Rašyti komentarą