Šiam receptukui jums reikės:
- 200g valytų pievagrybių kepurėlių
- 25g mėlyno pelėsinio sūrio
- 25g parmezano tipo sūrio
- 10g Helmans majonezo
- 10g grietinės 35% riebumo
- Juostelė (20g) Serano kumpio
Gaminimo eiga
- Pievagrybių kepurėles (be kotelių) sudedam į kepimo indą, pabarstome druska ir dedam į orkaitę 10 min 200 laipsnių pakept
- Pasigaminam įdarą: sumaišyt į vientisą masę sūrius, majonezą ir grietinę.
- Iškepusios pievagrybių kepurėlės turėtų būt pilnos skysčio. Atsargiai nupilam jį ir dedam įdarą. Vėl gražinam kepti 200 laipsnių tol kol gražiai apskrus. Aš mėgstu naudoti grill funkciją.
- Gardinam plėšytu Serano.
Vienoj porcijoje yra 361 kcal, 26g riebalų, 26g baltymų, 10 g angliavandenių.
Skanaus!
Jei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su jais!