Sūriais įdarytos pievagrybių kepurėlės 🧀🍄🥰

Rimti patiekalai

pievagrybiai idaryti suriu KetoAvocado receptas

Šiam receptukui jums reikės:

  • 200g valytų pievagrybių kepurėlių
  • 25g mėlyno pelėsinio sūrio
  • 25g parmezano tipo sūrio
  • 10g Helmans majonezo
  • 10g grietinės 35% riebumo
  • Juostelė (20g) Serano kumpio

 Gaminimo eiga

  1. Pievagrybių kepurėles (be kotelių) sudedam į kepimo indą, pabarstome druska ir dedam į orkaitę 10 min 200 laipsnių pakept
  2. Pasigaminam įdarą: sumaišyt į vientisą masę sūrius, majonezą ir grietinę.
  3. Iškepusios pievagrybių kepurėlės turėtų būt pilnos skysčio. Atsargiai nupilam jį ir dedam įdarą. Vėl gražinam kepti 200 laipsnių tol kol gražiai apskrus. Aš mėgstu naudoti grill funkciją.
  4. Gardinam plėšytu Serano.
Vienoj porcijoje yra 361 kcal, 26g riebalų, 26g baltymų, 10 g angliavandenių.

 

Skanaus!

Jei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su jais!


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą