Reikės:
- 82g tarkuoto fermentio sūrio
- 32g migdolų miltų
- 24g kokoso drožlių
- 1 didelio kiaušinio
- 100g virtos Nemateko Pro Natura dešros
- 50g fermentinio sūrio (įdarui)
Eiga:
- Dideliame dubenyje sumaišome kokosus su migdolų miltais, imaišome ir plaktą kiaušinį.
- Rankomis įmaišome tarkuotą sūrį
- Gautą masę daliname į dvi dalis. Viena vos didesnė už kitą, ji bus viršus.
- Vieną dalį dedame ant kepimo popieriaus ir uždengiame juo. Kočiojame per kepimo popierių, formuojame plokščią, pailgą formą.
- Ant iškočioto paplotėlio dedame dešrą ir sūrį, sluoksniuojame juos.
- Likusią tešlą lipdome ant viršaus. Mažais, tarp rankų suplokštintais gabaliukais. Taip pamažu aplipdome visą viršų. Jeigu labai lipnu, sušlapinam rankas ir apglostome. Nebijokite formuoti rankomis, tešla gana tvirta.
- Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsniu, kepimo padėtis vidurinė, kaitinimas iš viršaus ir apačios. Kepame apie 15-20min
Skanaus!
Su Meile, Eglė ❤