Lazdyno riešutų triufeliai ir kavos sūrio “pyragas” taurėje

Desertai

ketogenines dietos desertas

Triufelius gaminami iš sumaltų lazdyno riešutų, pridedant mascarpones sūrio, sviesto, saldiklio ksilitolio bei kakavos. Santykiai maišomi iš akies, taip, kad masė gautūsi gana tvirta. Šis netikras triufelis formuojamas šlapiomis rankomis bei apvoliojamas kakavoje. Tada paliekamas šaldytuve sustingti.

Kitas šios dienos desertas dar paprastesnis:
Kavos skonio pyragas taurėje gaminamas iš mascarponės sūrio, grietinėlės, tirpios kavos, saldiklio ksilitolio bei želatinos. O ruošimo procesas toks pat kaip įprasto sūrio pyrago, tik be pagrindo.

O kaip Jums šis becukris desertas? Gal žinote dar kokių variacijų? Jūsų nuomonių lauksime komentaruose


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą