Jei jau išbandėte visus mūsų kurtų picų receptus, atėjo laikas dar vienam! Šį kartą padas ypatingai mažesnio kaloringumo ir be migdolų!
Vienai nedidelei picai (1porcija) reikės:
Pagrindui:
- 2vnt. Kiaušinių baltymų.
Įdarui:
- 100g mėgstamo kumpio ar dešros (naudota Nemateko Pro Natura servilatas- labai labai tiko!);
- 1v.š. hellmans majonezo;
- 30-50g pomidorų pastos;
- 50g fermentinio sūrio;
- 1 mažyčio marinuoto agurkėlio (nebūtina);
- 5-10vnt jelapeno aitriosios paprikos griežinėlių;
- Žiupsnelio rozmarinų, bazilikų.
Picos ruošimo eiga:
- Orkaitę įkaitiname iki 180laipsnių temperatūros. Kepimo padėtis vidurinė, kaitinimas iš viršaus ir apačios.
- Atskiriame baltymus nuo trynių. Baltymus išplakame iki tvirtų, formą palaikančių putėsių. Trynius pasiliekame ir sunaudojame creme brule ar kitam desertui ;)
- Baltymus paskleidžiame ant kepimo popieriaus ir kepame 5-10min, kol tampa gelsvos spalvos.
- Ant pagrindo tepame majonezą, pomidorų pastą, dėliojame servilatą ar kitą pasirinktą mėsytę, beriame sūrį ir dedame kitus priedus.
- Viršų pabarstome prieskoniais
- Kepame grill funkcija 3-5min.
Skanaus!
Su Meile, Eglė ❤