Augalinis pienas 🌰🥜🥥

Gėrimai

Augalinis pienas ketogeninei kavai arba arbatai

Pasninkas ar ne, tai puiki proga išbandyti naujus produktus ir kurti naujus receptus. Pristatome jums augalinį pieną iš riešutų mišinio 

 

Reikės:

  • 25 g iÅ¡mirkytų rieÅ¡utų 
  • 200 ml virinto vandens 

Virtuvės įranga ir įrenginiai:

  • svarstyklės
  • matavimo indas su ml padala
  • smulkintuvas arba kavamalė (naudojau kavamalę)
  • kokteilinė
  • sietelis tirščiams nusunkti 

 

Eiga: 

  1. Išmirkytus ir nusausintus riešutus dedame į smulkintuvą/kavamalę ir smulkiname iki tyrelės konsistencijos
  2. Gautą masę dedame į kokteilinę, įpilame 200 ml vandens
  3. Plakame kol susidarys putos
  4. Ant puodelio uždedame sietelį ir į jį pilame pieną.
  5. Gautą skystį naudojame kavai ar arbatai balinti, šaldytuve sandariame inde galime laikyti iki 3-4 parų. Likusius riešutų miltelius galime naudoti kepiniuose.

IÅ¡eiga 2 porcijos augalinio pieno po 100 ml

Vienoje porcijoje yra 70 kcal, 6.6 g riebalų, 1.7 g baltymų, 0.99 g angliavandenių.

Skanaus! 


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


  • „Rima“ platformoje „“

    Riešutus mirkome 8-12 val.

  • „Justina“ platformoje „“

    Sveiki, kiek laiko reikia mirkyti riešutus?


Rašyti komentarą