
- 100g smulkiai tarkuotų morkų
- 170g minkšto sviesto
- 100g granulinio saldiklio erythritol
- 4M dydžio kiaušinių
- 2a.š. Vanilės esencijos
- 200g migdolų miltų
- 2v.š. Kokosų miltų
- 2v.š. Tarkuotos apelsino žievelės
- 2v.š. Kepimo miltelių
Eiga:
- Minkštą sviestą plakame plaktuvu, kartu su saldikliu. Išplakame iki purumo
- Į sviesto masę įmušame kiaušinius ir supilame vanilę. Viską gerai sumaišome.
- Migdolų, kokosų miltus, kepimo miltelius sumaišome tarpusavyje. Ir iš leto maišydami suberiame į kiaušinių ir sviesto masę.
- Viską sumaišius suberiame morkas ir išminkome.
- Kepame 1h, orkaitę įkaitinę iki 180 laipsnių, nustatę kepimą iš viršaus ir apačios.
Pirmas 40min kepame žemesnėje padėtyje, likusias 20min, vidurinėje padėtyje.
Kremui reikės:
- 380g mascarponės sūrio
- 150g minkšto sviesto
- 50g granulinio saldiklio
- 2v.š. pasirinkto augalinio pieno (kokosų, migdolų, lazdynų).
Eiga: Visus ingredientus išplakame. Gautu kremu padengiame atvėsusį pyragą.
2 komentarai (-ų)
May be swallowed whole, or beads may be sprinkled on applesauce and swallowed immediately; do not chew, crush, or cut beads cialis pills for sale
Sveiki, morka tinka keto 🤔🤔🤔 Galvojau kaip ir bulve netinka.