Minkštutės keto spurgos🍩🥰🥰

Minkštutės keto spurgos🍩🥰🥰

Pasiilgote minkštučių spurgų prie pietų kavos? Jos jau čia !

Buvo daug eksperimentuojama kol pavyko išgauti minkštas ir nesprangias spurgytes. Aišku jos šiek tiek kitokios nei tradicinės spurgos iš varškės ir kvietinių miltų, bet šias keto spurgas mėgsta net mažieji smaguriai.

Jeigu norite išbandyti bambukų miltus ir Monkfruit saldiklį, galite kreiptis į mane, paspaudę čia.

Yra dvi variacijos šių spurgų su skirtingais miltais. Pirmasis variantas su bambukų miltais, o antrasis su kokosų miltais. Pagrindinis skirtumas tarp šių spurgų yra kalorijos. Gamintos su bambukų miltais turi mažiau kalorijų nei kitos, kurios buvo gamintos su kokosų miltais.

Pirmasis variantas - Spurgos iš varškės ir bambukų miltų. Jums reikės:
• 200 gr birios 9% riebumo varškės
• 2 kiaušiniai
• 80 gramų bambukų miltų
• 1/2 a.š. Ksantano gumos
• 1/2 a.š. Kepimo miltelių
• Žiupsnelis druskos
• 20 lašiukų Monkfruit saldiklio
• Taukų spurgų virimui (man prireikė 560 gramų nedideliam puodui)

Eiga:
1. Dubenyje varškę ir kiaušinius labai gerai išmaišyti arba išblenderiuoti, įlašinti Monkfruit saldiklį ir permaišyti.
2. Atskirame dubenyje sumaišyti visus sausus ingridientus.
3. Į varškės ir kiaušinių masę dalimis sudėti sumaišytus miltus. Minkyti kol susiminkys visi miltai ir masė taps vientisa
4. Drėgnomis rankomis formuoti 26 mažus kamuoliukus
5. Prieš kepant riebaluose kiekvieną gabaliuką drėgnomis rankomis pasukti tarp delnų (pasidaro glotnus paviršius ir mažiau sutrūkinėja paviršius kepimo metu).
6. Kepame po keletą spurgų vienu metu kol gražiai pagels.
7. Iškepusias spurgas dedame dedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

Visos šios spurgytės sugeria apie 50 gramų riebalų, tad juos įtraukėme į kcal ir maistinių medžiagų skaičiavimą.

Vienoje spurgytėje iš varškės ir bambukų miltų yra 36 kcal, iš jų 2.9 g riebalų, 0.6 g baltymų 0.3 g angliavadenių, 3 g skaidulinių medžiagų.

Antrasis variantas - Spurgos iš varškės ir kokosų miltų. Jums reikės:
• 200 gramų birios 9% riebumo varškės
• 1 kiaušinis
• 120 gramų kokosų miltų
• 1/2 a.š. Ksantano gumos
• 1/2 a.š. Kepimo miltelių
• Žiupsnelis druskos
• 20 lašiukų Monkfruit saldiklio
• Taukų spurgų virimui (man prireikė 560 gramų nedideliam puodui).

Eiga:
1. Dubenyje varškę ir kiaušinius labai gerai išmaišyti arba išblenderiuoti, įlašinti Monkfruit saldiklį ir permaišyti.
2. Atskirame dubenyje sumaišyti visus sausus ingridientus.
3.  Į varškės ir kiaušinių masę dalimis sudėti sumaišytus miltus. Minkyti kol susiminkys visi miltai ir masė taps vientisa
4. Drėgnomis rankomis formuoti 26 mažus kamuoliukus

5. Prieš kepant riebaluose kiekvieną gabaliuką drėgnomis rankomis pasukti tarp delnų (pasidaro glotnus paviršius ir mažiau sutrūkinėja paviršius kepimo metu).
6. Kepame po keletą spurgų vienu metu kol gražiai pagels.
7. Iškepusias spurgas dedame dedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

Vienoje spurgoje iš varškės ir kokosų miltų bus 62 kcal, iš jų 5.8 g riebalų, 0.7 g baltymų, 0.6 g angliavandenių, 2.3 g skaidulinių medžiagų.


Tad kaip matote spurgos su kokosų miltais yra beveik dvigubai kaloringesnės nei tos kurios gamintos su bambukų miltais, bet viską skaičiuojant ir sekant tikrai galima pasimėgauti šiuo skanėstu!

 

 

 
Jei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su

 

Kitus keto mitybai tinkančių desertų receptus galite rasti čia.

Jeigu norėtumėte šio bei panašių ketogeninės dietos receptų savo dienos racione - KetoAvocado siūlo įsigyti vieną iš mūsų mitybos planų:


 

Grįžti į tinklaraštį

2 komentarai (-ų)

best place to buy cialis online forum Women and Nolvadex

rubjeri

Sveiki.Gal ir nustebs daugelis, bet noriu pareikšti savo nuomonę apie keto varškės spurgytes.Jos ypač neskanios ir be galo sunkiai verda riebaluose.Tiesiog produktų gadinimas.Ir visi keto desertai ypač neskanūs,sunkiai paruošiami, brangūs ir be jokios naudos.Nusivyliau ir ieškosiu daug sveikesnės ir skanesnės mitybos receptų

Jolanta

Rašyti komentarą