Keto pyragas - tartaletė su vaniliniu pudingu ir uogomis🎂🍰🥰

Desertai Tortai

keto tartaleteLabai sudėtingas receptas! Labai ilgai daromas receptas! Beeet LAAAABAI skanus receptas! Tiems, kas mėgsta gaminti skanų keto maistą ir ieško kažko naujo KetoAvocado skiria šią uogų ir pudingo tartaletę.

Jums prireiks:

padui:

  • 210g migdolų miltų
  • 70g kokosų miltų
  • 90g tirpinto sviesto
  • 2 M dydžio kiauÅ¡inių.
  • 50g saldiklio ksilitolio
įdarui:
  • 115g mascarponės
  • 160g 35% grietinėlės
  • 3 kiauÅ¡inių trynių
  • Vanilės ekstrakto
  • 50-100g ksilitolio saldiklio (priklausomai kaip saldžiai norite)

Pagrindo gaminimo eiga:

  1. Ištirpiname sviestą, Išplakame kiaušinius
  2. visus tešlos ingridientus gerai sumaišome
  3. išminkome tešlą
  4. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 10-15min.
Įdaro gaminimo eiga:
  1. Išplakame grietinėlę
  2. Įmaišome trynius, mascarponę, saldiklį, vanilės ekstraktą ir verdame puode ant mažos kaitros.
  3. 20-30ml verdančio vandens ištirpiname 5g želatinos ir įmaišome į verdantį kremą.

Pyrago "surinkimas":

  1. Atvėsiname pyraga, ir ištraukiame iš kepimo formos.
  2. Įdarą supilame į formą ir paliekame atvėsti. 
  3. Atvėsus paliekame šaldytuve per naktį.

Å tai ir viskas!

Jei pyragus valgote ir paprastomis dienomis, o ne tik šventėmis, kai nieko neskaičiuojate, parašykite komentare, kad norite makroelementų santykių ir kaloringumo informacijos ir suskaičiuosime ;)

Skanaus!

 

ketoavocado


Jei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su jais!


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


  • „Laura“ platformoje „“

    Kiek laiko reikia virti krema?

  • „KetoAvocado“ platformoje „“

    Labas, Lina,
    Mes naudojom 24cm formą, dėl tirštumo – iš akies, naudojam tik trynius, baltymus atsidedam ir galim kitą dieną kiaušinienę papildyti ar pan :)

  • „Lina“ platformoje „“

    Sveiki,
    Gaminau sia tartalete ir iškilo keletas klausimu:
    1) kokio dydžio formoje kepėte pagrindą ( aš kepiau 28 cm)
    2) kiek laiko verdate kremą, kokio tirštumo jis turi gautis?
    3) ar kremui naudojami tik tryniai, kur dedate baltymus?

    P.s. Pagrindas gavosi super, bet kremo proporcijos nurodytos recepte, man per mazos, viriau iš dvigubos normos ir vistiek nepripildžiau pilno pagrindo. Lauksiu atsakymų :)


Rašyti komentarą