Keto košė su kanapių sėklų branduoliais

Pristatome jums naujieną - keto pusryčių košę

Puikus pasirinkimas pusryčiams vos per 3 minutes!
Pasiilgote pusryčių košės kvepiančios vanile?

Ne problema, pristatome Jums keto košę su kanapių sėklų branduoliais. Jeigu norite įsigyti šiame recepte naudojamo saldiklio, kreipkitės į mane facebook paskyroje, nuoroda čia.

Jums reikės:

  • 60 g kanapių sėklų branduolių
  • 30 g šviežiai maltų linų sėmenų
  • 30 g ispaninio šalavijo (chia) sėklų
  • 30 g sezamų sėklų
  • 10 g smulkintų riešutų ( naudojau graikinius riešutus )
  • 2 lašų Monkfruit ekstrakto ar Stevijos
  • 200 ml vandens
  • žiupsnelis druskos

Virtuvės įranga ir įrenginiai:

  • puodas
  • matavimo indas skysčiams
  • virtuvinės svarstyklės
  • šaukštas

Eiga:

  • Į nedidelį puodą įpilti 200 ml vandens, suberti visus sausus produktus (išskyrus riešutus)
  • Virti ant nedidelės liepsnos kol pasidarys tiršta košė (2-3 minutes)
  • Išvirusią košę pagardinti smulkintais riešutais

 

Viso gaunasi dvi porcijos

Vienoje porcijoje yra 465 kcal, 36.4 g riebalų, 18.1 g baltymų, 4.4 g angliavandenių, 13.7 g skaidulinių medžiagų

 Skanaus!

 

 

 
ketoavocadoJei Jums patiko šis receptas būtinai pasidalinkite savo įspudžiais komentaruose, o jei turite keto-draugų būtinai pasidalinkite šiuo receptu su jais!

Kitus keto mitybai tinkančių desertų receptus galite rasti čia.

 

 

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą