Cinamoninės bandelės🥐🥨🍪

Desertai

cinamonines keto bandeles

Tešlai reikės:

  • 200g mozzarella sūrio (geriausiai gaunasi su pik nik lazdelėmis)
  • 400g migdolų miltų
  • 75g mascarponės kremo
  • 1 m dydžio kiaušinio
  • Pusės arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 valgomųjų šaukštų erythritol saldiklio. Į

Įdarui reikės:

  • 30g ištirpinto sviesto
  • 4arbatinių šaukštelių cinamono
  • 2-3valgomųjų šaukštų saldiklio erythritol

Glajui reikės:

  • 30g mascarponės kremo
  • 30g 35% grietinėlės
  • 1-2valgomųjų erythritol saldiklio
  • Šlakelio vanilės esencijos.

Recepto ruošimo eiga:

  1. Mozzarelos sūrį sutarkuojame smulkia tarka, įdedame mascarponės kremą ir šildome 2min, kol sūris išsilydo. Sumaišome mascarponę su mozzarela.
  2. Iš lėto beriame migdolų miltus, kepimo miltelius, saldiklį. Supilame išplaktą kiaušinį ir viską gerai išminkome. Jeigu tešla gautųsi per lipni, galite įdeti dar migdolų miltų
  3. Tešlą suformuojame į rutuliuką ir dedame į šaldytuvą, bent pusvalandžiui.
  4. Išlydome sviestą, sumaišome su cinamonu ir saldikliu.
  5. įjungiame orkaitę ir įkaitiname iki 180 laipsnių. Naudojame kepimą iš viršaus ir apačios.
  6. Tešlą padaliname į dvi dalis. Vieną dalį kočiojame ant silikoninio pagrindo. Stengiame formuoti stačiakampį. Aptepame sviesto ir cinamono mišiniu, atsargiai susukame. Tą patį kartojame su likusia tešlos dalimi.
  7. Ritinėlius supjaustome aštriu peiliu ar plonu siūlu. Dedame į kepimo formą ir kepame apie 15-20min.
  8. Kol pyragėliai kepa, mascarponę sumaišome su išplakta grietinėle ir saldikliu,gardiname vanilės esencija
  9. Iškepusius pyragėlius paliekame atvėsti, kitaip tepamas glajus ištiš ir ištirps. Atvėsus aptepame kremu.

Viso gaunasi 18 bandelių, o vienos bandelės maistinė vertė:
209 kilokalorijų 19g riebalų 8g baltymų 2g angliavandenių 


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


  • Rasa“ platformoje „

    Sveiki, dėl ko galėjo nesigauti tešla? Byra, nelimpa :( kokio skystumo mozarela turėjo būti išlydyta?


Rašyti komentarą