Keto bandele su desrele sveikas uzkandis

Keto bandelės su dešrelėmis🌭😇

Kadangi atlikus dešrelių tyrimą, liko nemažai virtų dešrelių, nusprendėme sau iškelti dar vieną iššūkį - pagaminti daugumos vaikystės "patiekalą" - bandelę su dešrele. Kaip manote, ar pavyko?

ingredientai bandeles su desrele ketoavocado receptas
Bandelėms reikės:

  • 150g migdolų miltų
  • 1vidutinio dydžio kiaušinio 150g pik nik sūrio lazdelių 2v.š. mascarponės
  • 70-100g sezamo sėklų;
  • Pakelio dešrelių(5vnt.). Recepte naudotos Nemateko Pro Natura dešrelės.
  • Mėgstamų prieskonių( recepte naudoti: raudonosios paprikos milteliai, česnakų milteliai, druska, raudonėlis).
  • Labai skanu valgyti su padažu(majonezas helmans + pomidorų pasta).

Recepto ruošimo eiga:

  1. Sutarkuojame pik nik lazdeles ir sudedame į dubenį su mascarpone.
  2. Šildome mikro bangų krosnelėje apie 2-3min, kol sūris ištirpsta ir lengvai išsimaišo su mascarpone.
  3. Išplakame kiaušinį ir sumaišome su migdolų miltais. Tešla gausis biri ir rupi.
  4. Migdolų tešlą suminkome su sūrio tešla. Pradžioj ji labai lipni, limpa prie rankų. Rankas galite drėkinti vandeniu, bus lengviau ir greičiau.Minkyti gali tekti ilgolai, apie 10min, kol tešla taps vientisa, be matomų sūrio gijų.
  5. Tešlą padaliname į 5 vienodas dalis.
  6. Imame vieną dalį ir iškočiojame į daug maž stačiakampę formą, šiek tiek ilgesnę nei dešrelė.
  7. Dešrelę dedame į tešlą ir ja apsukame. Užspaudome kraštus ir ilgąją dalį. Kad geriau suliptų, galime vos vos pašlapinti.
  8. Apvoliojame sezamo sėklose.
  9. Tai pakartojame su likusiomis tešlos dalimis ir dešrelėmis.
  10. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180laipsnių, kaitinimas viršus ir apačia, skarda viduryje. Kepame apie 30min arba kol tampa gražios auksinės spalvos.

keto bandele su desrele

Skanaus! Su Meile Eglė ❤

KetoAvocado Egle

Grįžti į tinklaraštį

3 komentarai (-ų)

In the gills, we observed labeled primary and secondary lamellae cialis viagra combo pack

rettire

Labai skanu gavos! Kokia kaloriju iseiga siam patiekalui?

Geda

Puiku! Klausimas: – kokia organizmo reakcija į termiškai apdorojant aukštoje temperatūroje (kepant) apdorojamus riešutų miltus? Juk tai kenksminga?

Violeta

Rašyti komentarą