Nors vizualiai juos gražiai pateikti lėkštėje labai sunku, tačiau skonis atperka vaizdą!
10 kepsnelių reikės:
- 450g kiaulienos kepenėlių
- 100g riebios žalios šoninės
- 15g svogūno
- 1 kiaušinis
- 1 šaukštas migdolų miltų
- 1 šaukštas baltojo gysločio luobelių
- 1 šaukstas taukų kepimui
Ropės košei reikės (1 asmeniui):
- 110g ropės
- 5g sviesto
- 10ml grietinėlės
- Pusę šaukšto smulkaus parmezano
Gaminimo eiga:
- Kepenėles nuplauname ir išpjaustom sausgysles.
- Iš šoninės atsipjauname 100g riebesnės dalies, liesesnę paliekame kitam receptui.
- Visus kepsneliams skirtus ingridientus dedame į kombainą ir sutriname iki vientisos masės.
- Leidžiame masei pastovėti apie 10min. Kepam keptuvėje ant įkaitintų taukų.
- Išverdame ropę sūdytame vandenyje iki minkštumo.
- Išvirusią sutriname su tirpdytu sviestu, grietinėle ir parmezanu.
- Tiekiame viską su Jums patinkančiu garnyru (mano pateiktoje nuotraukoje su raugintais kopustais).
SKANAUS!
10 kepsnelių maistingumas:
146g baltymų, 67 riebalų, 17 Net angliavandenių ir 1326 kcal.
Macros patiekalo vienam asmeniui (2 kepsneliai ir ropės piure):
32g baltymų, 21g riebalų, 9g Net angliavandenių ir 355kcal.
Už receptą dėkojame Dovilei Kirkliauskienei
1 komentaras
Ayden cwSRlpTlRXhVjhJ 5 21 2022 cialis super active