KetoAvocado pristato rimtesnį patiekalą, nemėgstantiems sunkiai gaminti, bet norintiems sočiai pavalgyti. Kadangi kalafiorų ko gero nevalgytume vienų pačių, puikiai jų skonį pageriname lydyto surelio padažu bei vištiena. Puikiai tiks dienomis, kai sportuojate, arba dėl kažkokių priežasčių jaučiatės labai alkani
Prireiks tik:
- Vištienos šlaunelių mėsos (600g)
- Kalafioro (300g)
- Lydyto surelio (100g)
- Kokosų aliejaus kepimui (15g)
- Mėgstamų prieskonių (labai tinka česnako milteliai, druska ir paprika)
Gaminimas elementarus ir greitas:
- Nuplikom kalafiorus karštu vandeniu, ant kokosų aliejaus sudedam kepti vištieną
- Kai vištiena iš rožinės tampa balta, sudedam kalafiorus
- Suberiam mėgstamus prieskonius, uždengiam dangčiu
- Prieš baigiant kepti įdedam lydytą surelį ir jam ištirpus viską išmaišom
Štai ir viskas! Viso gauname apie 800g maisto, kurį padalinę į tris porcijas, vienoje porcijoje turime:
440kcal 26g riebalų 41g baltymų 6g angliavandenių
Skanaus!
1 komentaras
Labai paprastas ir labai skanus patiekalas! Nesitikėjau, kad bus ant tiek skanu! Pagardinau svogūno laiškais ir krapais taip pat labai tiko! Ačiū už receptą!