Reikės:
- 1 vid. Dydžio kalafijoro žiedyno
- 5 Nemateko Pro Natura dešrelės (arba 210g Pro Natura virtos dešros)
- 1a.š. sviesto
- 100g pievagrybių
- 30g fermentinio sūrio
- 2v.š. majonezo (recepte naudotas Hellmans majonezas)
- 1 česnako skiltelė
- Žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
- Žiupsnelis druskos
- Žiupsnelis pipirų.
Eiga:
- Naudodami sviestą, keptuvėje pakepiname kalafijorus ir pievagrybius. Pagardiname druska, pipirais ir paprikų milteliais. Užtarkuojame sūrį.
- Taip pat apkepame ir susmulkintas dešreles
- Į didelį dubenį suberiame kalafijorus, pievagrybius, dešreles. Sudedame majonezą, viską gerai išmaišome. Valgome šiltą
Su meile, Eglė