Karšta kalafijorų mišrainė🥗

kalafioru misraine su desrelemis

Reikės:

  • 1 vid. Dydžio kalafijoro žiedyno
  • 5 Nemateko Pro Natura dešrelės (arba 210g Pro Natura virtos dešros)
  • 1a.š. sviesto
  • 100g pievagrybių
  • 30g fermentinio sūrio
  • 2v.š. majonezo (recepte naudotas Hellmans majonezas)
  • 1 česnako skiltelė
  • Žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis pipirų.

Eiga:

  1. Naudodami sviestą, keptuvėje pakepiname kalafijorus ir pievagrybius. Pagardiname druska, pipirais ir paprikų milteliais. Užtarkuojame sūrį.
  2. Taip pat apkepame ir susmulkintas dešreles
  3. Į didelį dubenį suberiame kalafijorus, pievagrybius, dešreles. Sudedame majonezą, viską gerai išmaišome. Valgome šiltą

Su meile, Eglė

KetoAvocado eglė

P.S. Norėtumėte individualaus keto mitybos plano? Užpildykite anketą ir mes su jumis susisieksime! Anketą rasite čia



Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Rašyti komentarą