Karšta kalafijorų mišrainė🥗

kalafioru misraine su desrelemis

Reikės:

  • 1 vid. Dydžio kalafijoro žiedyno
  • 5 Nemateko Pro Natura dešrelės (arba 210g Pro Natura virtos dešros)
  • 1a.š. sviesto
  • 100g pievagrybių
  • 30g fermentinio sūrio
  • 2v.š. majonezo (recepte naudotas Hellmans majonezas)
  • 1 česnako skiltelė
  • Žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis pipirų.

Eiga:

  1. Naudodami sviestą, keptuvėje pakepiname kalafijorus ir pievagrybius. Pagardiname druska, pipirais ir paprikų milteliais. Užtarkuojame sūrį.
  2. Taip pat apkepame ir susmulkintas dešreles
  3. Į didelį dubenį suberiame kalafijorus, pievagrybius, dešreles. Sudedame majonezą, viską gerai išmaišome. Valgome šiltą

Su meile, Eglė

KetoAvocado eglė

P.S. Norėtumėte individualaus keto mitybos plano?

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą