Sūrio mėgėjai - šis receptas jums!
Produktų kiekis nurodytas dviems asmenims.
- Pakelis halloumi surio 225g
- 20g kokoso miltų
- 50g migdolų miltų
- 1 L dydžio kiaušinis
- 1 šaukštas migdolų arba kokosų pieno
- Žiupsnelis druskos
- Žiupsnelis maltų pipirų
- Šaukštelis džiovintų petražolių
- Šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
Eiga:
- Įkaitinam orkaitę iki 200 laipsnių.
- Dubenėlyje suplakam kiaušinį su pienu.
- Kitame dubenėlyje sumaišom kokosų miltus su druska ir pipirais.
- Trečiame dubenėlyje migdolų miltus sumaišome su likusiais prieskoniais.
- Piršteliais supjaustytą sūrį apvoliojame kokoso miltuose, tuomet kiaušinio plakiny ir pabaigoje migdolų miltų mišiny, kad pilnai pasidengtų.
- Dedam ant kepimo grotelių ir kepame apie 20min.
- Tiekiam su mėgstamu padažu (majonezas ar marinara puikiai tiks).
Macros pateikti tik pirštelių, be šalia esančio padažo.
Viso 81g baltymų, 73g riebalų, 7g angliavandenių, 1055 kcal.
Receptą atsiuntė Dovilė Kirkliauskienė
1 komentaras
o kur pirkti tą hollumi sūrį kuo paKEISTI