Jei jau gruzdinate kažką aliejuje, visada gerai įtraukti įvairovės. Savaitgalį kepėme mocarelos sūrio pirštelius, kurių receptą rasite čia. O tuo pačiu pabandėme dar nebandytą receptuką - migdolų miltuose keptą avokadą. Naudojame tuos pačius ingridientus ir tais pačiais kiekiais. Pastarieji šiek tiek mažiau kaloringi
Jums prireiks:
- 120g migdolų miltų
- 100g fermentinio sūrio
- Pusės avokado vidutiniškai 65g
- 1 vidutinio dydžio kiaušinio
- Mėgstamų prieskonių
Gaminame:
- Supjaustome pusę avokado riekelėmis
- Išplakam kiaušinį, sumaišom su 100g migdolų miltais ir kuo smulkiau tarkuotu fermentiniu sūriu
- Į šia gličią tešlą įmaišome mėgstamus prieskonius
- "Apklijuojame" sūrio lazdeles gauta mase, jei labai kimba prie rankų, galime minimaliai apibarstyti likusiais 20g migdolų miltais
- Kepame įkaitintame saulėgrąžų aliejuje kol paruduos
Viską valgome per pusę su šeima arba paliekame pusę kitai dienai. Taigi pusėje šių keptų avokadų turime:
598kcal 50g riebalų 28g baltymų 5g angliavandenių
Skanaus!