Gruzdinti avokado piršteliai 🥑🖐️

Gruzdinti avokadaiJei jau gruzdinate kažką aliejuje, visada gerai įtraukti įvairovės. Savaitgalį kepėme mocarelos sūrio pirštelius, kurių receptą rasite čia. O tuo pačiu pabandėme dar nebandytą receptuką - migdolų miltuose keptą avokadą. Naudojame tuos pačius ingridientus ir tais pačiais kiekiais. Pastarieji šiek tiek mažiau kaloringi

Jums prireiks:

  • 120g migdolų miltų
  • 100g fermentinio sūrio
  • Pusės avokado vidutiniškai 65g
  • 1 vidutinio dydžio kiaušinio
  • Mėgstamų prieskonių

Gaminame:

  1. Supjaustome pusę avokado riekelėmis
  2. Išplakam kiaušinį, sumaišom su 100g migdolų miltais ir kuo smulkiau tarkuotu fermentiniu sūriu
  3. Į šia gličią tešlą įmaišome mėgstamus prieskonius
  4. "Apklijuojame" sūrio lazdeles gauta mase, jei labai kimba prie rankų, galime minimaliai apibarstyti likusiais 20g migdolų miltais
  5. Kepame įkaitintame saulėgrąžų aliejuje kol paruduos

Viską valgome per pusę su šeima arba paliekame pusę kitai dienai. Taigi pusėje šių keptų avokadų turime:
598kcal    50g riebalų    28g baltymų    5g angliavandenių

Skanaus!

 

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą